Loading...
Ligging 2020-01-18T18:06:28+00:00

 zonzienzakken.nl

Ligging

De woning ligt tussen Zoutelande en Domburg in een zeer rustige doodlopende straat aan de Joossesweg te Westkapelle, op slechts 400 meter wandelen van het strand. De ruime tuin en terras zijn volledig op het zuiden gericht met een nette (groene) omheining. Vanuit onze vakantiewoning kan u gemakkelijk een dagtrip naar Veere, Middelburg of bijvoorbeeld Vlissingen (naar Breskens) ondernemen. Op onze site kan u bij de foto’s enkele suggesties terugvinden van trips die we afgelopen jaren zelf al hebben gedaan.

Er is ook nog een eigen parkeerplaats voor 2 auto’s voor de deur.

Op enkele minuten lopen van onze vakantiewoning is een supermarkt (open van Pasen tot de herfstvakantie) met ’s morgens versgebakken broodjes. Op fietsafstand kan u een grote supermarkt vinden (Jumbo/Spar) met een ruimer assortiment welke het gehele jaar geopend zijn.

De vakantiewoning is het ideale vertrekpunt voor een prachtige fietsroute welke onderaan de duinen ligt. Je kan fietsen richting Westkapelle, Domburg of Zoutelande en Vlissingen. Uiteraard kunt u ook wandelen langs strand of zee, bovenlangs de duinen, om de kreek of in de natuurgebieden rondom de Joossesweg. Op het strand bevinden zich op korte loopafstand verschillende strandpaviljoens waar u ook goed kan vertoeven. U kan hier iets drinken, maar ook lekker eten i.p.v. in een restaurant in één van de nabij gelegen plaatsen.

zonzienzakken.nl

Gunstige Ligging

  • Eigen parking
  • Rustig gelegen
  • Nabij fietspaden
  • Ruime tuin
  • Tuin op het zuiden
  • 400 meter van zee
  • Recreatieve ligging
  • In doodlopende straat

zonzienzakken.nl

Het Weer

Ligging van het vakantie huisje is ideaal. De woning is volledig ingericht en alles is aanwezig. De tuin is mooi aangelegd waar u tot rust kan komen en kan ontspannen. Alles facetten voor een fijne vakantie zijn aanwezig. Het enige waar we geen invloed op kunnen uitoefenen is het weer…maar feit is wel dat we hier de meeste zon uren van Nederland hebben !!

Weersverwachting
Westkapelle
Weeronline.nl - Meer weer in Westkapelleweeronline.nl Altijd jouw weer

Check de beschikbaarheid via onze reserveringskalender. Klik op RESERVEREN.

Onze vakantiewoning is enkel per week te huur. Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Vul het formulier in of stuur een mail naar info@zonzienzakken.nl of nog eenvoudiger gebruik de reserveringskalender
RESERVEREN

zonzienzakken.nl

Meer Informatie